LUMAS Truck en Trailerservice
Lid van TOPTRUCK Service24 uurs pechservice

LUMAS Truck en Trailerservice

Eikenlaan 249
2404 BP Alphen aan den Rijn
T. 0172-419744
E. info@lumastrailerservice.nl
LUMAS Truck en Trailerservice LUMAS Truck en Trailerservice LUMAS Truck en Trailerservice LUMAS Truck en Trailerservice LUMAS Truck en Trailerservice

Truck en Trailerservice

Voor u als vervoerder is het van belang dat uw materieel in optimale staat is. Het reduceren van stilstand en het optimaliseren van rijtijden, hetgeen niet betaalde manuren tot een minimum beperkt zijn van levensbelang voor uw bedrijf.

LUMAS Truck en Trailerservice is hierbij een betrouwbare partner. LUMAS Truck en Trailerservice verzorgd het onderhoud, de service en de reparatie van alle soorten getrokken materieel.

Het niveau van onze trailerservice is, dankzij jarenlange ervaring, bijzonder hoog. Uw materieel wordt in topconditie gehouden door inzet van de laatste techniek, orginele onderdelen en modern gereedschap.

Onderhoud, service en reparatie

LUMAS Truck en Trailerservice garandeert maximaal rendement uit uw materieel bij onderhoud, reparatie of schadeherstel, dankzij onze uitgebreide dienstverlening. Tijdens onze onderhoudswerkzaamheden worden alle onderdelen volledig en zorgvuldig gecontroleerd en waar nodig onderhouden, getest en gekeurd.

Assen, koel- en hydraulische installaties en assen van opleggers worden vakkundig onderhouden en waar nodig gerepareerd. LUMAS controleert alle uw onderdelen tot in het kleinste detail.

Reductie van stilstand

Indien uw materieel bij LUMAS in onderhoud is, bestaat tevens de mogelijkheid om ook het onderhoud van uw vrachtwagen door ons te laten verzorgen. Hiermee wordt de wachttijd verkort.

Onderdelen op voorraad

LUMAS heeft van verschillende merken een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet tijdig aanwezig blijkt, dan wordt alles in het werk gesteld om het ongemak voor u tot een minimum te beperken.